Tannleger

Pluss-Økonomi AS, også kalt Tannlegespesialisten, har i en årrekke vært klinikkeierens fortrolige økonomiske rådgiver.
Alt innen regnskap, lønn, årsoppgjør, daglig drift, faglige råd, verdivurdering av klinikk og diskutere driften i praksisen din.

Vi skreddersyr et samarbeid etter ønsket behov, hvor vi også kan justere samarbeidet underveis.
Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktet prat.

Våre tjenester

Vi i Pluss-Økonomi AS tilbyr en rekke ulike tjenester og produkter innen regnskap og bedriftsøkonomi. Vi starter alltid våre kundemøter med å kartlegge behovene og mulighetene for våre kunder – dette for å skape et best mulig samarbeid oss i sammen.

Rådgivning

Endringer i bedriften er regelen, snarere enn unntaket. Vi kan bistå med råd for hvordan løse nye problemstillinger og vi tar i bruk budsjett og prognoser som grunnlag for samtaler og rådgivning.​

Selskapsetablering

Valg av selskapsform, hva er lønnsomt for deg? Uansett i hvilken selskapsform du er organisert i bør du kontinuerlig vurdere om dette er den mest fornuftige og lønnsomme selskapsformen for deg.​

Verdivurdering

Hva er egentlig verdien på selskapet? Det er flere metoder for å beregne verdi på et selskap. Vi i Pluss-Økonomi AS har lang fartstid innenfor prising og verdivurderinger av selskaper og har bistått en rekke tannlegekunder på dette området.

Generasjonsskifte

Er tiden inne for å gi stafettpinnen videre til neste generasjon? Hva må man passe på i overgangsfasen, og når er et passende tidspunkt? Hvor langt frem skal man planlegge? Vi bistår med alt som rører seg ved et slikt skifte.

Salg av virksomhet

Er du i posisjon, eller vurderer å selge virksomheten? Her er det flere variabler som spiller inn som man må ta standpunkt til. Vi bistår med alt fra kontraktsinnhold, riktig prissetting, videre avtaler om arbeidsforhold med mer.

Lønn

Hva er egentlig verdien på selskapet? Det er flere metoder for å beregne verdien på et selskap. Vi i
Pluss-Økonomi AS har lang fartstid innenfor prising og verdivurderinger av selskaper og har bistått en rekke tannlegekunder på dette området.

Regnskap

Vi tar ansvar for regnskapet ditt og kan tilby hjelp med løpende fakturering, lønnskjøringer, betalingsformidling og rapportering med utfyllende kommentarer, samt utarbeidelse av ligningspapirer, oppstillinger ved søknader, årsregnskap med mer.

Rapportering

Rapporter og nøkkeltall for deres bedrift er gode verktøy og helt avgjørende for å følge driften og utviklingen av bedriften. Vi leverer rapporter og nøkkeltall til både små og større bedrifter og kan skreddersy ønsket innhold og nøkkeltall etter behov.

Kontaktinfo

Telefon

E-post

Åpningstider

Adresse